Data Intelligence

Wanneer je goed en snel wilt sturen dan moet je kunnen vertrouwen op je data en inzicht hebben in je data. Vrij! is expert in de verschillende mogelijkheden om data te ontsluiten uit verschillende bronnen en de kwaliteit van data op orde te houden. De Vrij! consultants helpen je bij de digitale transformatie. Datawerkelijk die wendbaarheid, samenhang en samenwerking in jouw organisatie realiseren. 
CONTACT

Onze data-experts staan voor je klaar

shoes start

Projecten

Wil jij jouw dataproject naar een hoger niveau brengen? Krijg meer controle in je data-projecten breng ze op een constructieve wijze tot een succes. Dit doen we met experts op het gebied van projectmanagement en -ondersteuning. Onze experts spreken de taal van data en projectmanagement en helpen jou om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Of je nu ondersteuning zoekt of volledig ontzorgd wilt worden bij jouw dataprojecten, wij zijn er voor jou. Neem een kijkje bij onze data diensten.

Detachering

Worstel je met tijdelijk personeelstekort bij je data-projecten? Onze detacheringsservice biedt een snelle oplossing. Onze poel van ervaren data-professionals, van data-generalisten tot specialisten, kan jouw bedrijf in no-time versterken. Onze professionals, verspreid over heel Nederland, zijn geselecteerd op basis van hun ervaring en hebben echt data DNA. Ze kunnen snel worden ingezet om jouw data-projecten een boost te geven. Neem contact met ons op voor vragen om meer informatie.
stars
stars

Detachering

Worstel je met tijdelijk personeelstekort bij je data-projecten? Onze detacheringsservice biedt een snelle oplossing. Onze poel van ervaren data-professionals, van data-generalisten tot specialisten, kan jouw bedrijf in no-time versterken. Onze professionals, verspreid over heel Nederland, zijn geselecteerd op basis van hun ervaring en hebben echt data DNA. Ze kunnen snel worden ingezet om jouw data-projecten een boost te geven. Neem contact met ons op voor vragen om meer informatie.
Verrekijker

Werving & Selectie

Zit je met de uitdaging om in deze krappe arbeidsmarkt de juiste data-expert te vinden die aansluit bij jouw bedrijf en data-ambities? Wij beschikken over een groot netwerk van data-professionals en vinden de geschikte kandidaat voor jouw organisatie. Van het vinden tot het aannemen, wij ondersteunen je bij elke stap. Neem contact op met Peter van Ooijen, onze expert op het gebied van data-professionals, om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

Data diensten

BI Consultancy

Professionaliseer besluitvorming in jouw organisatie, door het data gedreven te maken. Haal meer uit je data met BI. Samen vinden we de beste BI-oplossing in de context van jouw organisatie, zodat je jouw gegevens effectief kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen.

Datawarehouse

Moderniseren van jouw datawarehouse is voor ons dagelijkse praktijk. Transitie naar de cloud, datavirtualisatie of herinrichting van jouw datawarehouse. Stap voor stap met gezond pragmatisme.

Data Architectuur

Onze architecten combineren de juiste mix tussen technologie en mens in samenhang als veilig fundament onder jouw digitale transformatie.

Data management

Databases moeten onderdeel worden van de data fabriek. Voor de data, met hun verschillende maar soms ook gelijke betekenis, is een goede procesinrichting nodig. Wie is verantwoordelijk voor welke data en welke data is leidend in het geval van verschillen? Vrij! helpt je om jouw datamanagement proces op orde te brengen en te houden.

Data Fabriek

Onze consultants helpen je bij het opzetten van de data fabriek of een deel daarvan. De data fabriek is de basis voor een geavanceerd (cloud) analyseplatform dat je helpt bij alles met data: van de voorbereiding van grondstoffelijke gegevens tot het uitvoeren van interactieve analyses op omvangrijke gegevenssets.

Big Data

Verzamel in- en externe informatie gestructureerd en ongestructureerd en zet deze om in inzichten die je eenvoudig kunt analyseren. Ontdek vervolgens trends, clusters over productontwikkelingen, voorraadniveaus en klantgedrag.

Predictive

Neem ook toekomstverwachtingen volledig mee in je beslissingstraject. Het is mogelijk om met behulp van slimme software, en het betrekken van de gehele organisatie en/of externe bronnen, beter te anticiperen op de toekomst.

Knowledge Mining

Onze experts visualiseren de samenhang van je data in jouw organisatie, zodat je beter kunt sturen. Waar nodig gebruiken wij onze kunstmatige intelligentie oplossingen; KnowledgeTrack en AuditTrack.

Visualisatie

Interactieve visualisaties maken het verschil in gebruikersvriendelijkheid en bruikbaarheid. Veel oplossingen bieden wel visualisaties, maar deze zijn niet echt interactief. En daar zit nu net het verschil.  Door heel natuurlijk dynamisch op de informatie in te zoomen ontstaat inzicht.

Process Mining

Slimme informatie architectuur is gebaseerd op wendbare en schaalbare processen en goed inzicht in de bijbehorende data. Wij brengen de informatie stromen en processen in kaart en realiseren samen met je flexibele dataplatformen.

Quickscan Datagedreven werken

Ben je klaar om aan de slag te gaan met datagedreven werken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan nu geheel vrijblijvend onze gratis Quickscan ‘Datagedreven werken’!

Tijdens onze quickscan worden de randvoorwaarden van datagedreven werken doorlopen, en krijg je inzicht in de huidige stand van zaken binnen jouw organisatie. Je leert hoe jouw organisatie ervoor staat en waar de mogelijkheden liggen om datagedreven beslissingen te nemen.

Cases

Rijkswaterstaat / CROW

DATAPLATFORM
FD-Gazellen-trofee-VRIJ-1024x683

Overheden, bedrijfsleven en wetenschap werken samen

Dataplatform voor de asfaltbranche

Verzamelen en beschikbare data

Analyses en meer inzicht

Strategie

Waterschap Aa en Maas

BIO DASHBOARD
FD-Gazellen-trofee-VRIJ-1024x683
Unieke multidimensionale aanpak

Veel mandagen bespaart.

Een samenhangend governance- en operatingmodel

Hoogste volwassenheid  informatiebeveiliging

Qizini

BUDGET EN FORECAST
Qizini-wrap-Spicy-Chicken-200x300-1
Margebepaling per artikel

Keten en verspilling inzichtelijk

Intelligente multidimensionale calculatiemodellen

Budget en Forecast

Data invoer

Resultaten

Om jouw organisatie te laten excelleren moet je de juiste beslissingen kunnen nemen. Dit kan alleen wanneer je beschikt over alle relevante informatie. Het goed toepassen van BI of CPM blijkt in de praktijk niet eenvoudig. De consultants van Vrij! helpen je graag met de implementatie, beheer en verbetering van jouw intelligente beslissingsscherm. Wij geven je relevante realtimegegevens in handen zodat je snel en zelfverzekerd toekomstgerichte beslissingen kunt nemen voor jouw organisatie. Dat geeft resultaten!

%

Winststijging

%

Beter inzicht

Whitepaper Data-gedreven werken

Onze experts hebben een Whitepaper gemaakt over data-gedreven werken met daarin een stappenplan voor pensioenfondsen.

 

Benieuwd naar de whitepaper?

Vrij leuk nieuws ontvangen?