Vrij! Academy

Om de digitale transformatie succesvol te realiseren in jouw organisatie moet jouw hele organisatie beschikken over de juiste vaardigheden.
Met onze academy leer je deze cruciale vaardigheden van de experts.  
CONTACT

Awareness Training

Je gaat digitaal transformeren en datagedreven werken. Jouw organisatie wil je succesvol meenemen in jouw plannen, want jouw medewerkers bepalen het succes van de verandering. Dit bereiken we door jouw medewerkers te trainen. We bouwen voor jouw organisatie onze Microtraining “Digitaal transformeren” volledig op maat en bepalen samen de leerdoelen. Hiermee creëren we draagvlak, meer betrokkenheid en uiteindelijke duurzame adoptie van de verandering.

Masterclasses

Masterclasses voor key-users of projectteams die dagelijkse verantwoordelijkheid zijn voor data en de transformatie. Een uitgebreid opleidingsprogramma door onze ervaren experts. Zo kunnen zij zich razendsnel ontwikkelen. Dat geeft een boost om succesvol te transformeren naar datagedreven werken.

Adoptie door Micro Learning

Succesvolle adoptie van datagedreven werken komt door de juiste intentie tot gebruik en gebruikerstevredenheid. Trainingen geven je veel informatie in één keer. Nuttig, dat zeker, maar achteraf kun je lang niet alles navertellen. Vrij zorgt dat de verandering en kennis structureel in de organisatie wordt verankerd op basis van de wetenschappelijk bewezen Micro Learning methode.

Daarom kies je voor Vrij! Academy – Train and sustain –

 

In samenhang opleiden, kennis en vaardigheden opbouwen met de hoogste adoptiegraad. Wij brengen duurzame verandering tot stand in jouw organisatie. Van directie tot uitvoering. Trainen van medewerkers om waarde creërende dataprocessen te realiseren en te leren dat je kwaliteit van data niet alleen oplost met technologie, maar hoe gebruikers dagelijks met data leren omgaan voor nieuwe digitale manieren van werken en nieuwe digitale diensten.

  • Data & Informatiemanagement

  • Agile & Srum

  • AI & Big Data

  • Security

  • Strategie & Governance

Vrij leuk nieuws ontvangen?