WIJ ZIJN VRIJ!

Bij Vrij.nl is onze missie helder: we willen opdrachtgevers ontzorgen door het leveren van hoogwaardige IT-professionals waarop je kunt vertrouwen, zodat jij de handen vrij heeft voor andere zaken.

Ons doel is om een partnerschap aan te gaan met onze opdrachtgevers en hen te voorzien van de allerbeste IT-experts die hun specifieke behoeften begrijpen en hun uitdagingen vereenvoudigen. Daarom streven wij ernaar om de allerbeste talenten in de IT-sector samen te brengen en hen te voorzien van de juiste omgeving en middelen om uit te blinken.

Onze High-end IT-professionals zijn de katalysatoren voor technologische transformatie. Ze zijn vrij in hun denken, vrij in hun aanpak en vrij in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld, zijn ze in staat om jouw IT-vraagstuk te vertalen naar opmerkelijke organisatieresultaten.

Dat is Vrij! Dat zijn Wij!

Faciliteren!

Succesvolle projecten vallen of staan bij de kwaliteit en betrokkenheid van mensen. Onze opdrachtgevers en onze professionals hebben elkaar veel te bieden. Vrij! ziet het als haar taak om dit optimaal te faciliteren zodat iedereen beter wordt en het beste uit zichzelf en een ander kan halen.

Flexibiliteit!

Het IT landschap wordt steeds complexer. Hoe beter bedrijven hier mee om kunnen gaan, hoe succesvoller ze zijn. Dat vraagt om expertise en flexibiliteit. Vrij! helpt daarbij. Onze gedreven professionals in Data, Architectuur en Management staan voor je klaar.

“Wij zijn gek op nieuwe uitdagingen en zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen buiten de kaders.”

VISIE

Onze visie is gebaseerd op het geloof dat technologische transformaties de kracht hebben om organisaties te veranderen en te versterken. We begrijpen dat deze transformaties complex en uitdagend kunnen zijn, en daarom spelen onze High-end IT-professionals een cruciale rol.

Bij Vrij! streven we ernaar om organisaties te ondersteunen in hun technologische transformatie. We doen dit door het leveren van High-end IT-professionals die niet alleen uitblinken in hun technische vaardigheden, maar ook in hun vermogen om de behoeften van organisaties te begrijpen en waarde te creëren. Samen creëren we een toekomst waarin technologie organisaties versterkt en hen in staat stelt om te groeien en te bloeien.

Agile & Resultaat

Vrij! gelooft in een resultaatgerichte aanpak en zoekt samen met je een oplossing met de optimale balans tussen behoeften, techniek en rendement. Vaak is dat een stuk eenvoudiger dan je denkt!

BEDRIJFSUITJES

Wij zijn met het team naar Boulevard in Den Bosch geweest.