Webinar Informatie beveiliging Overheid (BIO)

Nieuws

informatie beveiliging

Is het nog steeds mogelijk om een brug, sluis, tunnel of waterkering te hacken? Voordat ik dit hoorde stond ik er niet bewust bij stil, maar houd jij nog droge voetjes als dit bij jou om de hoek gebeurt?

Stel, er wordt een aanval gedaan op een overheidssysteem. Kan er dan voldoende weerstand geboden worden, zodat waardevolle informatie veilig blijft? De gevolgen van een datalek zijn niet te overzien. Dit moet voorkomen worden.

Natuurlijk zijn de overheidsinstanties voldoende op de hoogte van de publieke waarde van DE BASELINE INFORMATIEBEVEILIGING OVERHEID (BIO), maar lukt het ook om een effectieve én efficiënte implementatie te bereiken? Dit is voor de meeste overheidsinstanties een grote uitdaging.

Vrij! heeft aantoonbare ervaring op het gebied van informatiebeveiliging bij overheidsinstanties. Wij ondersteunen en werken samen met opdrachtgevers om doelgericht het gewenste compliance-niveau te bereiken.

Onze deskundigen geven een Webinar waarin uitgelegd wordt wat wij voor jouw informatiebeveiliging kunnen betekenen. Ben je betrokken bij de informatiebeveiliging van een overheidsinstantie en heb je interesse om dit kosteloos bij te wonen? Laat dan een reactie via de contactpagina achter.