Vrij! wederom benoemd tot FD Gazelle in 2019!

Nieuws

Vrij! is FD Gazelle 2019. Een mooi vervolg op de toekenning van de FD Gazelle 2018. Kortom wederom een vrij mooie groei dus met top medewerkers en top klanten. Wij willen dan ook ons team, klanten en relaties bedanken dat wij hier weer bij zijn en voor de fijne samenwerking. Want zonder onze klanten, relaties en collega’s was dit nooit gelukt. Wil jij met ons meegroeien? Neem dan een kijkje bij onze vacatures
Wil je klant worden? Neem dan contact op met John van Lopik op +31681870815

Wat is de FD Gazelle award?

Elk jaar organiseert het Financieel Dagblad de FD Gazellen, dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar heeft Vrij! wederom de lijst van de 770  snelst groeiende bedrijven van Nederland behaald. Daarmee is Vrij! wederom benoemd tot FD Gazelle 2019! Dit jaar worden de FD Gazellen voor de zestiende keer bepaald. Wij zijn ontzettend trots dat wij ons één van de 770 FD Gazellen van 2019 mogen noemen.

In 2019 zijn er in Nederland 94.000 bedrijven opgestart, dat bracht het totale bedrijfsaantal van Nederland op zo’n 1,8 miljoen. Om van deze 1,8 miljoen bedrijven 1 van de 770 snelst groeiende bedrijven te zijn, maakt ons super trots! Wij kijken ernaar uit om door te blijven groeien. De 3 snelst groeiende bedrijven per regio ontvangen tijdens de jaarlijkse feestelijke uitreiking een ondernemersprijs. Dit jaar vond deze feestelijke uitreiking plaats op 5 november.

Nogmaals dank aan onze medewerkers en relaties voor het vertrouwen. En natuurlijk dank aan het FD Gazelle team voor deze prachtige erkenning!

Voor meer details ga naar:
https://fd.nl/ondernemen/1323398/gereedschapscentrum-nl-wint-derde-gouden-gazellen-in-zuid-nederland