Tableau

CONTACT

Wat is Tableau?

Tableau is misschien wel het meest krachtige platform voor de analyse van data. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om het optimale uit hun gegevens te halen. Tableau kan gekoppeld worden met bijna elke database. Met Tableau kan iedereen binnen enkele minuten een rauwe dataset omzetten in begrijpelijke inzichten en deze delen met anderen. En dat alles op een zeer flexibele en veilige manier.

Waarvoor wordt Tableau gebruikt?

Tableau is ontwikkeld met het oog op eindgebruikers en is perfect in te zetten als self-service business intelligence tool. Dankzij haar VizQL-technologie stelt het gebruikers in staat om door middel van eenvoudige ‘drag-and-drop’-acties de meest geavanceerde visualisaties te bouwen. Het is makkelijk in gebruik en als je er even niet uitkomt, dan kan je altijd terugvallen op de enorme community.

Icon Presentation Screen

Waarom Tableau?

Jouw Tableau-omgeving is helemaal naar jullie behoeften in te richten. Tableau biedt oplossingen zowel in de cloud als On-premise. Hiermee kun je jouw dashboards altijd via je laptop, tablet of smartphone raadplegen en zelfs op afstand visualisaties ontwikkelen. Daarnaast kun je jouw omgeving zo laten inrichten dat jouw medewerkers alleen bij data kunnen die benodigd is voor het uitoefenen van hun functie.

Vrij! & Tableau

Vrij! kan je helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw business intelligence omgeving in Tableau. Wij hebben diverse gecertificeerde en ervaren consultants en specialisten in dienst. Zij hebben deze ervaring opgedaan binnen diverse branches en delen hun kennis graag met je!

Tableau logo

Vrij leuk nieuws ontvangen?