Hoe Paralax de perfecte operationeel manager vond!

Projecten

Qizini verse broodjes

Het vinden van het juiste personeel is een uitdaging waar veel bedrijven mee kampen. Paralax, expert op het gebied van resourceplanning, was geen uitzondering. Ze zochten een operationeel manager die als spil fungeert tussen verschillende afdelingen. Iemand die het overzicht behoudt en richting geeft aan alle processen en procedures. Traditionele wervingsmethoden werkten niet, en eerdere samenwerkingen met partners leverden voornamelijk jobhoppers op. Paralax zocht een partner die niet alleen levert, maar ook begrijpt en meedenkt over langetermijnoplossingen.

Dimitri, algemeen directeur bij Paralax benadrukte: “We zoeken mensen met specifieke technische kennis, maar ook met praktische ervaring in planning en roostering. Deze zijn relatief moeilijk te vinden.”

De zoektocht naar de perfecte match

In een reeks gesprekken met Peter van Vrij! werden de precieze behoeften en pijnpunten van Paralax uitvoerig besproken. Paralax zocht een kandidaat met een divers scala aan vaardigheden en uitgebreide ervaring. Iemand die niet alleen bedreven is in projectmanagement, maar ook in staat is om de processen en procedures van het bedrijf te analyseren en te verbeteren.

“Het gevoel daarin ook gehoord te worden en overleg te kunnen plegen, vind ik bij Vrij! wel heel erg fijn.”

– Dimitri Habich, Algemeen directeur, Paralax

Het resultaat van deze samenwerking was indrukwekkend. Dana, de perfecte match, bleek een sleutelfiguur in het behalen van belangrijke certificeringen. Haar impact werd al snel merkbaar binnen de organisatie, waar ze het voortouw nam in het succesvolle ISO9001 en ISO27001 certificeringsproces.

De Vrij!-aanpak

Vrij! staat voor vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om de juiste match te vinden, zowel voor mensen die werk zoeken als voor bedrijven die talent nodig hebben.

“Bij Vrij! is het geen kwestie van betalen en vervolgens nooit meer iets horen. Het is een voortdurende dialoog, een partnerschap waarin samen wordt gewerkt naar gemeenschappelijke doelen.

Peter is geen typische verkoper die alleen uit is op de deal. Hij gaat het gesprek aan, luistert naar de behoeften en zoekt samen met zijn klanten naar de beste oplossingen. Het is een prettige manier van zaken doen, waarin vrijheid, vertrouwen en samenwerking centraal staan.” – Dimitri Habich

Met de hulp van Vrij! heeft Paralax niet alleen de ideale operationeel manager gevonden, maar ook een waardevolle partner voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Op zoek naar de perfecte match voor jouw bedrijf?

Ontdek hoe Vrij! jou kan helpen bij het vinden van de juiste talenten en het oplossen van jouw wervingsuitdagingen. Neem contact op met ons deskundige team en ervaar de Vrij!-aanpak zelf.