Board

CONTACT

Wat is Board?

Board is hét platform voor besluit vorming.  De combinatie van Strategie, Business Intelligence, Performance Management en Advanced Analytics maakt Board het platform voor controle van je business planning en performance analyse.

Board is een no-code management applicatie platfom voor modern performance management. Lokaal of in de cloud. Van budgettering, forecasting, sales- en/of financiële consolidatie tot what-if scenario’s. Met Board kunnen organisaties hun management en controle processen slimmer decentraal organiseren, automatiseren en onderbouwd het verhaal achter de cijfers en visualisaties vertellen.

Waarvoor wordt Board gebruikt?

Board is een alles-in-één CPM platform. Veel organisaties gebruiken verschillende software tools en Excel sheets om te komen tot een centrale geconsolideerde rapportage, budgetting en forecasting. Hierbij gaat veel tijd verloren en dit zijn vaak foutgevoelige handmatige handelingen.

Met Board realiseert u met het no-code management applicatie platform een geheel geïntegreerde management en controle oplossing voor uw organisatie, consistent en betrouwbaar. Een mooi voorbeeld hiervan is het intelligent budgetteren van kostentoewijzingen per verkocht eenheid product. En daarnaast heeft u ook nog een self-service business intelligence tool.

Waarom Board?

Uw Board-omgeving is helemaal naar de behoeften van uw organisatie in te richten op basis van beschikbare templates. Dit is snel gedaan met het no-code management applicatie platform. Board is beschikbaar in de Cloud en On-premise.

Performance Management en Business Intelligence samen in één gebruiksvriendelijk software platform.   Board stroomlijnt het hele proces van strategie, plannen, budgetteren en prognosticeren voor financiën, sales, HRM, inkoop en alle andere afdelingen. Daarnaast integreert Board met alle database systemen, datawarehouses en SAP.  Via connectoren zijn vele ERP al ontsloten.

Vrij! & Board

Vrij! was de eerste partner van Board in Nederland en onze experts hebben veel ervaring met het inzetten van Board. Deze ervaring is opgedaan bij diverse organisaties en met uiteenlopende doelen. Vrij! helpt klanten om de volgende stap met planning, budgettering, forecasting of spendcontrol te zetten. Welk management proces dan ook. Dit kan zijn in de rol van adviseur of om hands-on mee te bouwen in front-end of backend. Wij kunnen gedegen advies geven over Board binnen uw organisatie. Op het moment dat uw eigen Board specialisten vastlopen, kunnen wij ook helpen. Hierbij vinden wij het belangrijk om naast het oplossen van het probleem, ook de technieken aan te leren zodat uw medewerkers het de volgende keer zelf kunnen. De experts van Vrij! zijn altijd op zoek naar de oplossing die het best past in uw organisatie!

 

Vrij leuk nieuws ontvangen?