Informatica Cloud maakt PowerStation sterker

Nieuws

De hoeveelheid data groeit in een hoog tempo. Steeds meer bedrijven hebben te maken met vele cloud based data- en applicatiebronnen die verwerkt moeten worden. Dat vraagt om snelle en veilige data uitwisseling. Het antwoord van Informatica op dit vraagstuk is Informatica Cloud. Maar wat is het precies?

Data integratie as a Service

Informatica Cloud is een Data Integratie Platform as a Service (iPaaS). Het helpt uw applicatie-data veilig en snel te verplaatsten tussen omgevingen en deze te onderhouden. Het is toegankelijk vanuit een browser, met een eenvoudig te gebruiken wizards, herbruikbare assets en vooraf geconfigureerde oplossingssjablonen en heeft out-of-the-box-ondersteuning voor AWS services, Salesforce, Microsoft Azure en Dynamis, SAP, Oracle, Anaplan, Tableau en meer.

Data Security

Security is zeker in hybride omgevingen een belangrijke uitdaging. Informatica Cloud heeft daarvoor de Secure Agent ontwikkeld. Deze “self-upgrading” tool draait op een eigen netwerk en stelt u in staat om toegang te krijgen tot elke bron binnen uw Firewall. Uw applicatie-data wordt elders niet opgeslagen of doorgevoerd via Informatica Cloud servers en blijft volledig beveiligd achter de firewall.

Highlights

De features van Informatica Cloud zijn zeer omvangrijk. Enkele Highlights zijn wat ons betreft de ETL functies Data Synchronization, Data Replication en Contact Validation en de sterke integratie met Informatica PowerCenter. Informatica Cloud heeft daarnaast eigen informatieve “real-time” web-sites die relevante informatie geven over performance, de betrouwbaarheid en security van Informatica Cloud.

Probeer het zelf!

Zelf uitproberen van de mogelijkheden is eenvoudig. U kunt binnen 10 minuten een trail van 30 dagen neerzetten om bijvoorbeeld een Proof of Concept uit te werken. Hierbij kunt u gebruik maken van standaard connectoren zoals SAP, SalesForce, Oracle, Microsoft Azure etc. U kunt ook een eigen Informatica Cloud connector ontwikkelen. Veel succes! We zijn benieuwd of u net zo enthousiast gaat zijn over Informatica Cloud als wij dat zijn.