Azure Cloud Specialist

Vacatures

Als Azure Cloud Specialist vervul je een essentiële rol in het succesvol implementeren van nieuwe Cloud- en lokale IT-infrastructuurdiensten, waardoor je bijdraagt aan de optimalisatie van wereldwijde IT-processen. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT-manager.
Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen in servers, cloudomgevingen, netwerken, systemen en randapparatuur, als onderdeel van de IT-infrastructuur. Daarnaast installeer, configureer en documenteer je IT-infrastructuursystemen, (cloud)servers, werkstations, netwerken en randapparatuur als onderdeel van de infrastructuuradministratie. Je bent ook verantwoordelijk voor het installeren, configureren en documenteren van software als onderdeel van de applicatieadministratie. Verder houd je je bezig met het monitoren en ondersteunen van gebruikers en systemen.

Bedrijfscultuur

Bij onze klant vind je een stimulerende werkomgeving waar talent, teamwork en groei centraal staan. Als ambitieuze en snelgroeiende internationale organisatie maken ze elke dag het verschil. Ze bieden korte communicatielijnen, ruimte voor initiatief en een team van enthousiaste professionals in een open en informele werksfeer. We moedigen creativiteit en innovatie aan en investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

Onze klant biedt: een aantrekkelijk salaris tussen € 3.950 en € 5.219 (op basis van de cao Technische Groothandel), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 28 vakantiedagen, 8 ATV-dagen en een goede pensioenregeling. Thuiswerkmogelijkheden behoren tot de opties. Aantrekkelijke extra’s, waaronder een biologische en gezonde lunch, korting op sporten en diverse trainingen en workshops.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Bel of mail ons voor een afspraak en een goede kop koffie.

E: nikki.gunsing@vrij.nl
M: 06 14 61 51 86