Salesmanager / ondernemer

Vacatures

Vanwege sterke groeiambities, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ondernemer die zich vol passie en enthousiasme wil inzetten om Vrij! naar een volgend niveau te tillen. Heb jij altijd al de wens gehad om zelf te ondernemen en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bureau op het gebied van data intelligence en behalen succes voor de klant doordat we leveren wat we beloven. Voor onze partners willen wij hét bedrijf van keuze zijn als ze op zoek zijn naar consultants binnen ons vakgebied. Als zelfsturende salesmanager krijg jij de kans om een grote bijdrage te leveren aan deze ambitie. Je zit daarbij niet op de achterbank maar gewoon links voorin achter het stuur.

In deze rol ga je proactief de markt op om new business te genereren, bouw je aan nieuwe relaties en werk je samen met de klant aan een duurzame samenwerking voor de lange termijn.

Wij zoeken een ondernemer in hart en nieren met een commerciële instelling die energie krijgt van het uitbouwen van een business.

Wat heb je nog meer nodig?

• HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt oog voor kansen in de markt en weet deze te vertalen naar concrete proposities;
• Je bent een netwerker en weet de juiste mensen om je heen te verzamelen die je kunnen helpen succesvol te zijn;
• Affiniteit met en/of ervaring in de IT;
• Kennis van Data Analytics en Microsoft Azure platform is een pre;
• Je hebt altijd al de kans willen pakken om écht te kunnen ondernemen.

Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een nuchtere club van professionals die houden van korte communicatielijnen. Maar waar ook ruimte is voor Brabantse gezelligheid. Prima salaris, met groeipotentie naar gelang prestatie en bijdrage aan resultaat en expansie. Voor het vervolg maken we uiteraard ook vooraf afspraken maar die bespreken we graag persoonlijk met je.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Binnen Vrij! herkennen we talent, voeden we ambitie, en begeleiden we je om de beste versie van jezelf te worden. Maar genoeg over ons, wie ben jij?

Bel of mail ons voor een afspraak en een goede kop koffie.

E: nikki.gunsing@vrij.nl
M: 06 14 61 51 86