Qizini Budget en Marge analyse

Projecten

Qizini wil tot op product niveau inzicht in de marge en margeontwikkeling hebben en daarnaast inzicht in actuele cijfers ten opzichte van budget en forecasting.

Qizini is gespecialiseerd in handgemaakte sandwiches, wraps, burrito’s, panini’s en luxe panini’s, baguettes met de heerlijkste vullingen en belegde broodjes. Qizini produceert vele miljoenen broodjes per jaar met de daarbij behorende complexe applicatielandschap en data.

Vrij! heeft bij Qizini daarom Board voorgesteld, want Board is leidend op het gebied van business planning software. Ook vaak aangeduid als corporate performance management (CPM). De management intelligence oplossing van Board heeft de unieke eigenschap van multidimensionaal data invoer. Om daarmee vervolgens complexe data calculaties te kunnen maken. Deze calculaties worden gevalideerd conform een in Board gedefinieerd workflow proces.
Board wordt gebruikt voor financiële- en verkoopanalyse, consolidatie, dashboarding, kostprijscalculatie, budgettering en forecasting. De gebruikte technologie is ERP-pakket is van Exact, MS SQL Database en SSIS.