Microsoft BI Specialist/Consultant

Vacatures

Voor ons energieke en ambitieuze consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een Microsoft BI Specialist/Consultant. In deze rol ga jij informatie behoeftes vertalen naar BI oplossingen middels Microsoft tooling en daarmee onze klanten helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. 

Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bureau op het gebied van data intelligence en behalen succes voor de klant doordat we leveren wat we beloven. Voor onze partners willen wij hét bedrijf van keuze zijn als ze op zoek zijn naar consultants binnen ons vakgebied. De branches waar de klanten zich in bevinden zijn divers, zo werk je bijvoorbeeld de ene keer voor een bank of overheidsorganisatie en de andere keer voor een zorgorganisatie of een retailer. De werkzaamheden zijn divers en projectafhankelijk, maar het draait altijd om het oplossen van Business Intelligence vraagstukken.

Ben jij een consultant die het liefst zelfstandig werkt, maar wel zekerheid wil hebben van uitdagende projecten? Dan zit je hier zeker op je plek.

Functie-eisen:
  • Minimaal een HBO opleiding afgerond;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met de Microsoft BI Stack;
  • Kennis van en ervaring met de Azure BI Stack (Azure Data Factory, Databricks, Azure Storage, Azure Synapse Analytics);
  • Kennis van en ervaring met recente versies van Microsoft SQL Server;
  • Ervaring met PowerBI;
  • Ervaring met het ontwikkelen van ETL processen;
  • Ervaring met Datawarehousing, Datamodellering en Datavisualisatie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt oog voor klant en kwaliteit.

Wij hebben een Vrij mooi aanbod!

Jij bent een belangrijke speler om organisaties inzicht te geven en te verbeteren. Wij zijn ondernemende professionals die geloven dat de juiste mensen het verschil maken. Dat doen we niet alleen, maar samen! Dat zie je terug in ons unieke zeer aantrekkelijke beloningsmodel, waarin jij zelf je balans kiest in zekerheid en rendement. Bij Vrij! ben je namelijk vrij om te kiezen. Doen wat je leuk vindt en wat je uitdaagt, onder de voorwaarden die bij je passen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Bel of mail ons voor een afspraak en een goede kop koffie.

E: nikki.gunsing@vrij.nl
M: 06 14 61 51 86