Digital Nomad Job

Vacatures

Microsoft BI Specialist/Consultant
(Remote – Parttime)

Ben jij klaar om jouw 9 tot 5 baan op te zeggen, fulltime de wereld over te gaan reizen en parttime te gaan werken? Met andere woorden… Ben jij klaar om Vrij! te zijn? Dan moeten wij snel kennis maken!

Wij zijn een gespecialiseerd consultancy bureau op het gebied van data intelligence en behalen succes voor de klant doordat we leveren wat we beloven. Ik hoor je denken… daar zijn er meer van.. En dat klopt! Maar bij ons ben je 100% Vrij! Wij hebben onze focus op het waarmaken van jouw digital nomad droom! Reis de wereld rond en ga remote aan de slag bij onze toonaangevende klanten.

Voor ons energieke en ambitieuze consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een Digital Nomad Microsoft BI Specialist/Consultant. In deze rol ga jij informatie behoeftes vertalen naar BI oplossingen middels Microsoft tooling en daarmee onze klanten helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Dit alles gebeurt parttime en volledig remote zodat jij tijd genoeg hebt om jouw PADI te behalen, de Kilimanjaro te beklimmen of het Noorderlicht te spotten!

Voor onze partners willen wij hét bedrijf van keuze zijn als ze op zoek zijn naar consultants binnen ons vakgebied. De branches waar de klanten zich in bevinden zijn divers, zo werk je bijvoorbeeld de ene keer voor een bank of overheidsorganisatie en de andere keer voor een zorgorganisatie of een retailer. De werkzaamheden zijn divers en projectafhankelijk, maar het draait altijd om het oplossen van Business Intelligence vraagstukken.

Ben jij een consultant die het liefst zelfstandig werkt, maar wel de zekerheid wil hebben van uitdagende projecten, zodat jouw wereldreis zo lang mogelijk kan duren? Dan zit je bij Vrij! zeker op je plek.

Functie-eisen:
  • Minimaal een HBO opleiding afgerond;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met de Microsoft BI Stack;
  • Kennis van en ervaring met de Azure BI Stack (Azure Data Factory, Databricks, Azure Storage, Azure Synapse Analytics)
  • Kennis van en ervaring met recente versies van Microsoft SQL Server;
  • Ervaring met PowerBI;
  • Ervaring met het ontwikkelen van ETL processen;
  • Ervaring met Datawarehousing, Datamodellering en Datavisualisatie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt oog voor klant en kwaliteit.
Wij hebben een Vrij mooi aanbod!

Jij bent een belangrijke speler om organisaties inzicht te geven en te verbeteren. Wij zijn ondernemende professionals die geloven dat de juiste mensen het verschil maken. Dat doen we niet alleen, maar samen! Bij Vrij! ben je namelijk vrij om te kiezen. Doen wat je leuk vindt en wat je uitdaagt, onder de voorwaarden die bij je passen.

Wil jij ook Vrij! zijn?

We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak en een goede kop koffie.

E: nikki.gunsing@vrij.nl
M: 06 14 61 51 86